• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Kaostan küresel güçler nemalanacaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son dönemlerdeki çatışmalarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Dr. Davut Okçu, yaşanan kaostan ancak emperyalist hesapları olan küresel güçlerin nemalanacağına işaret etti.

Bölgede yaşanan son olaylarla birlikte bölgenin 90`lı yılların kan ve barut kokusunu tekrar solumaya başladığını söyleyen Okçu, “Can kayıpları öylesine arttı ki akşam haberleri can kayıpları ile ilgili istatistiki bilgilerle başlamaktadır. Gencecik fidanlar toprağa verilmekte,  dökülen kanlar anaların yüreğini dağlamaktadır. Her akşam Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen ve diğer İslam ülkelerinin iç savaştan çektiğini ibretle seyrederken, şimdi ülkemizin içine düştüğü kaos ortamından endişe duymaya başladık.” dedi.

Okçu, yaptığı açıklamanın devamında, şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizi kaosa sürüklemekte olan son olaylar ne yazık ki büyük ölçüde bölgemizin ekonomisini, sosyal hayatını, eğitimini ve güvenliğini tehdit etmektedir. Kaostan ancak ve ancak Türkiye üzerinde emperyalist hesapları olan küresel güçler nemalanacaktır. Bütün STK`lar, siyasi partiler ve özel teşebbüs, bu büyük resmi bir an önce görmelidir. Bu vesile ile bütün siyasi partileri ve STK`ları sorumluluk almaya ve milletin bağrını sarmış olan fitne ateşini söndürmeye davet ediyoruz.” (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir