• DOLAR 32.443
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2448.629
  • ...
PKK`nın vurduğu imam gözlerini açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam saatlerinde Şemdinli'nin Karşıyaka Mahallesi'nde evine gittiği sırada Şemdinli-Yüksekova karayolunu ulaşıma kapatan PKK`liler tarafından saldırıya uğrayan İmam Fahrettin Fırat (24) ağır yaralanmıştı.

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, İmam Fahrettin Fırat`ın yapılan başarılı bir ameliyatın ardından akşam saatlerinde gözlerini açtığı ve konuştuğu ifade edildi.

Yoğum Bakım servisinde tedavisi süren Fırat`ın durumunun iyiye gittiği ve kendine geldiğinde ilk olarak, daha bir yaşına girmemiş olan bebeğini sorduğu öğrenildi.

Bu arada Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Başkanlığından bir heyet de yaralı İmam Fırat`ın yakınlarını hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HÜDA-PAR GİK Üyesi Avukat Mehmet Mehdi Oğuz, İl Başkanı Avukat Rasim Saygın ve partililerden oluşan bir heyet akşam saatlerinde İmam Fahrettin Fırat`ın yattığı hastaneye gelerek olayla ilgili akrabalarından bilgi aldı. Acil şifa dileklerinde bulunan HÜDA-PAR heyeti daha sonra hastaneden ayrıldı.

(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir