• DOLAR 32.489
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.803
  • ...
IHO Ebrar`dan Midyat`ta muhtaç ailelere  kırmızı et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO Ebrar, yardımlarına devam ederek, Midyat merkez ve  Acırlı mahallesinde  (Belde)    fakir ve muhtaç   27  aileye   kırmızı et yardımında bulundu.

IHO Ebrar kırmızı etten oluşan  yardım poşetlerini , Midyat`ta hayırlı hizmetlerini sürdüren Azim-Der Yardım Komisyonunun  aracılığıyla, önceden tespit edilen ailelerin evlerine götürülerek   teslim edildi.

Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar`ın Midyat temsilciliğini de yürüten Midyat Azim-Der Yardım Komisyonu Başkanı M. Sait Başaran yardımlarla ilgili bilgi vererek,” Ramazan ayı öncesinde ve Ramazan boyunca  İHO Ebrar`ın  katkılarıyla yaptığımız yardımlara  devam ediyoruz. İHO Ebrar`ın bize gönderdiği  nakdi yardımlarla hazırladığımız kırmız etleri önceden tespit ettiğimiz   muhtaç ve fakir ailelerin  evlerine götürmek suretiyle teslim ettik. Et fiyatlarının el yaktığı bir dönemde , normal gelirli ailelerin bile alamadığı  kırmızı eti  dar gelirli ve hiç geliri olmayan fakir ailelere ulaştırmamıza sebep olan İHO Ebrar nezdinde tüm  hayırseverlerden Allah razı olsun. Biz de Azim –Der Yardım komisyonu olarak bu hayra aracı olduğumuz için mutluyuz.” dedi.     (Süleyman Tunç- İLKHA )
 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir