• DOLAR 32.575
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2458.984
  • ...
DSİ'den boğulmalara karşı afiş ve broşürlü uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülke genelinde mevsim sıcaklıklarının, ortalamanın üstünde seyretmesinden dolayı vatandaşların serinlemek veya yüzmek maksadıyla çeşitli sulama tesislerinde suya girmesi ve zaman zaman üzücü boğulma vakalarının yaşanmasının üzerine DSİ 103. Şube Müdürlüğü Şube Müdürlüğü harekete geçti.

DSİ 103. Şube Müdürlüğü Şube Müdürü Bedi İleri, vatandaşların dikkatinin ve duyarlılığının artırılması adına afiş ve broşür çalışması yapıldığını açıkladı.

Sulama kanallarına, barajlara, göletlere ve çay yataklarına girenlere valilik kararıyla, idari yaptırım cezası uygulandığını hatırlatan İleri, bu gün itibarıyla DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşların dikkatini ve duyarlılığını arttırmak adına afiş ve broşür çalışması yapıldığını belirtti.

İleri,“Yapılan bu afiş ve broşürler, Şube Müdürlüğümüz personellerince köylerde gezilerek vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi sağlanacaktır.  2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile beraber tüm okullarımızın rehberlik bölümlerinde konunun öğrencilere aktarılması sağlanacak, ayrıca öğrencilerin dikkatini çekmek için okulların ilan panolarına afişler asılacaktır. Bu tür çalışmalar neticesinde kurtaracağımız her bir hayat, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve aileleri adına son derece değerlidir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir