• DOLAR 32.94
  • EURO 35.412
  • ALTIN 2461.138
  • ...
Diyarbakır`da çeşitli olaylardan aranan 31 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da yapılan baskınlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli yakalandı. 5 kayıp kişi bulunurken, 4 adet silah ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinin yaptığı açıklamada, 23-24 Temmuz 2015 tarihlerinde farklı tarihlerde, çeşitli suçlardan aranan 31 kişinin yakalandığı belirtilirken, yakalananlar arasında yağma ve tefecilik suçlarından 15 yıl hapis cezası almış olan bir kişi de yakalandı.

Açıklamada, değişik tarihlerde gerçekleşen üç adet cep telefonu hırsızlığı olaylarının faili olan H.K., M.T. ile S.A`nın  yakalandığı, 21 temmuz 2015 tarihinde Bağlar İlçesinde  gerçekleşen yaralama olayı ile ilgili olarak olayın faili E.O`nun da aynı gün içerisinde yakalandığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “23 Temmuz 2015 tarihinde Sur İlçesinde F.B. isimli şahsın yaralanması olayı ile ilgili olarak, yaralamanın faili Ş.A. ilgili ekipler tarafından yakalandı. Türkiye genelinde kayıp şahıs olarak aranan F.M., E.K., G.K., E.N.B. ve O.S.  isimli toplam 5 şahıs bulundu.” denildi.

Diyarbakır genelinde çeşitli suçlardan aranan O.Ç., R.B. ile H.B. isimli 3 şahısın yakalandığı belirtildi. 

Açıklamada son olarak, “24 Temmuz 2015 tarihinde Yenişehir İlçesinde işyerinde tombala oynatmak suretiyle yasadışı oyun oynatan işyeri sahibi Y.A.G. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemlere başlanmıştır. Kayapınar ilçesinde (H.V.) adlı şahsa ait aracı çalan failin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda (M.P.) isimli şahıs yakalandı. 24 Temmuz 2015 tarihinde ilimiz genelinde yapılan dilenci uygulamalarında 11 şahsa gerekli yasal işlemler yapıldı.” ifadelerine yer verildi.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor. (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir