• DOLAR 34.291
  • EURO 37.547
  • ALTIN 2929.91
  • ...
Astsubayın cenazesi memleketi Gaziantep`e getirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kilis'in Elbeyli ilçesi Suriye sınırı karşısında askerlere açılan ateş sonucu askerlerin de karşılık verdiği çatışmada hayatını kaybeden Astsubay Mehmet Yalçın Nane`nin cenazesi otopsi için akşam saatlerinde Gaziantep`e getirildi.

Gaziantepli olduğu öğrenilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane`nin cenazesi akşam saatlerinde askeri konvoy eşliğinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Astsubay`ın yakınları gözyaşları içinde sinir krizi geçirdi.

Hayatını kaybeden Astsubay  Nane`nin 2 aylık evli  ve eşinin hamile olduğu öğrenilirken, yaklaşık 20 gün sonra bebeğinin dünyaya geleceği belirtildi.

Astsubay  Nane`nin Gaziantep'in Merkez Şehitkamil İlçesi Gazikent Mahallesi'nde  bulunan baba evine taziye çadırı kurulduğu öğrenilirken, cenazesinin ne zaman defnedileceği ile ilgili bilgi edinilemedi.

Astsubay Mehmet Yalçın Nane bu gün saat 16.00 sıralarında Hudut Bölük Komutanlığı'na bağlı Dağ Hudut Karakolu'na Suriye sınırında açılan ateş sonucu hayatını kaybetmiş, Uzman çavuş Necef Çakmaktepe ve Fatih Kurt ise yaralanmıştı.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir