• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
"Yeşilay'a gereken desteği vereceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Mahmut Yiğit, Lokman Günlüoğlu, yeni görevine başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

 “Yeşilay’a gereken desteği vereceğiz”

Yeşilay’ın Türkiye’de en eski cemiyet ve kuruluşlardan biri olduğunu ve önemli görevler ifa ettiğini belirten Kaymakam Öztürk, “Yeşilay zararlı alışkanlıklar ile mücadelede ülke sınırlarını da aşarak önemli başarılar elde etmiştir. Bizler her zaman Yeşilay’ın yanında olacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle sigara yasağı konusunda gereken hassasiyeti ortaya koyacağız. Bu konuda Yeşilay’a gereken desteği vereceğiz.” dedi.

Yeni göreve başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Mardin’de kaldığı müddetçe en iyi şekilde hizmet vereceğini, her yönden gelişmesi için çalışacağını belirtti.

Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yeşilay Şube Başkanı Günlüoğlu ise Yeşilay olarak zararlı alışkanlıklar ile mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti. Sadece Yeşilay çalışmalarının yeterli olmadığını, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini aktaran Günlüoğlu, sorumluluklarının gereğini yerine getirmeleri gerektiğini, bu konuda da özellikle kaymakamlık makamının aktif olması gerektiğini belirtti. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir