• DOLAR 34.121
  • EURO 37.567
  • ALTIN 2913.625
  • ...
Artuklu Kaymakamı görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Tokat Vali Yardımcılığı görevine atanan Artuklu ilçesinin aynı zamanda kurucu kaymakamlığı görevinde de bulunmuş olan Soner Karataşoğlu'ndan boşalan Artuklu Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yeni görevine başladı.

Artvin'in Borçka ilçesi Kaymakamlığı görevinden Artuklu ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret edip Mardin Vali Yardımcıları ve kaymakamlık personelleriyle tanıştıktan sonra görevine başladı.

Şakir Öner Öztürk kimdir?

01.10.1980 tarihinde Tokat ilinin Niksar ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Niksar`da, Lise öğrenimini İstanbul`da tamamladı. 1998 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi`nden 2003 yılında mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak, Valilik stajını, Kaymakam Refikliği ve Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, Leicester Üniversitesinde yurtdışı stajını ve akabinde 92 Dönem kaymakamlık kursunu üstün başarılı derece ile tamamladı.

Daha önce Samsun Asarcık, Salıpazarı, Tokat Almus ilçelerinde vekaleten Denizli Beyağaç, Aksaray Gülağaç, Bingöl Kığı ilçesinde asaleten görev yaptığı kaymakamlıklarının ardından İçişleri bakanlığının 19/07/2013 tarih ve 2013/463 sayılı Müşterek Kararname ile Borçka Kaymakamlığına atandı. Şeyma Öztürk ile evli olan Kaymakam Şakir Öner Öztürk iyi derecede İngilizce bilmektedir. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir