• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bingöl`de Doğalgaz Unutuldu mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Uzun süredir Bingöl kamu oyununun gündemini meşgul eden doğalgazın akıbeti merak ediliyor. Her seçimde gündemden düşmeyen doğalgazın akıbetini soran vatandaş yetkililerden açıklama bekliyor.

`Mart 2011`de Arazi Etüt ve Kamulaştırma Bitecek Denilmişti

Aralık 2010`da BOTAŞ Genel Müdürlüğü Arazi Etüd ve Kamulaştırma Daire Başkanı Süleyman Lala ve beraberindeki heyet dönemin Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu`nu makamında ziyaret ederek Bingöl-Bitlis Doğalgaz boru hattı arazi etüt, harita ve kamulaştırma projesinin Mart 2011`de tamamlanacağı bilgisini paylaşmışlardı. Doğalgazda somut çalışmalar yapıldığını aktaran dönemin Valisi Balkanlıoğlu, doğalgaz hattı için önce Arazi Etüt-Harita ve Kamulaştırma ve Mühendislik işinin 2011 Mart ayına kadar bitirileceğini dile getirmişti.

8 Ay Geçti Somut Adım Yok

Vatandaşlar aradan 8 ay geçmesine rağmen henüz somut bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekerek yetkili mercilerden acil cevap beklediklerini dile getirdiler.

Başbakan `Takipçisi Olacağım` Demişti

12 Haziran seçimlerinde Bingöl`e gelen Erdoğan doğalgaz gafı yapmış bu gaf üzerine günlerce gündemde kalmıştı. Başbakan`ın Bingöl`de doğalgaz olmadığını öğrenmesi üzerine miting sonunda tekrardan mikrofonu alarak "Bingöl`de doğalgaz yokmuş. Ama bundan sonra gelmesi için takipçisi olacağım" demişti.
 

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir