• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Oyuncak kutusundan haç çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul`da üretim yapan bir oyuncak firmasının bin bir çeşit oyuncaklar sloganıyla piyasaya sürdüğü kutular içerisinden Hristiyanlığın sembolü olan haç çıktı. Özellikle kolye şeklinde tasarlanan haçın çocukların boynuna takılması için hazırlandığı dikkat çekti.

Fiyatı 0.25 kuruş olan oyuncak kutusunun üstüne çocukların dikkatini çekmek için bisiklet, kaykay, top, oyuncak araba ve bebek resimleri yerleştirildiği görülüyor.

Çocukların marketten aldıkları oyuncak kutusundan haç çıktığını belirten Yavuz Yıldız, “Dün akşam bizim çocuklar alışveriş için bakkala gittiler. Üzerinde Yarın Oyuncak Sihirli Toys yazılı bir kutucuğun içinden bin bir çeşit oyuncaklar umuduyla aldılar. Çocuklar içini açtığında içinde oyuncaklarla birlikte bir haç çıktı. Daha önce de aynı oyuncak kutusundan alıyorlardı içinden oyuncaklar çıkıyordu. Fakat bu sefer alınan oyuncak kutusundan haç çıkması manidardır. Çocuklar ne bilsinler oyuncak diye kolye şeklinde takıyorlar. Müslüman bir ülkede çocuklara satılan oyuncakların içerisinde haç çıkması toplumu yozlaştırmak ve dinden uzaklaştırmaktır. Yetkililerin bir an önce araştırıp tedbir ve işlemleri yapmalarını istiyoruz.” dedi. 

Çocuklarımızı İslam`dan uzaklaştırmak adına bir sürü proje olduğunu söyleyen Yıldız,“Acaba oyuncak kutusunun içinden haç çıkması o projenin bir parçası mıdır? Haçlılar ya da misyonerler çocukların beynini yıkamak ve İslam`dan uzaklaştırmak istiyorlar. Oyuncak adı altında haç sembollerini şirin göstermek adına böyle bir şeyler yapmışlar. Tabi bunu kesin bilmiyoruz. Ama öyle olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Market sahibi ise, bu oyuncakları toptan olarak spotçulardan aldıklarını belirtti.

Vatandaşların tepkisi üzerine İlke Haber Ajansı olarak firma yetkililerinden bilgi almak üzere oyuncak kutusunun üzerinde bulunan firmanın telefon numaralarını aradık ama ulaşamadık. (M. Sait Çelik - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir