• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tarsuslu 2 kız kardeş trafik kazasında can verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`un Yeşilevler Mahallesinde ikamet eden Besime Arslanca ile kız kardeşi Seda Arslanca, Ceyhan ilçesinde otomobilin mısır tarlasına devrilmesi sonucu hayatlarını kaybederlerken, kazada 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Besime Arslanca ile nişanlı olan Mehmet Ertan ile lise öğrenci olduğu öğrenilen Seda Arslanca ve kardeşi Cüney Ertan ile birlikte Tarsus`tan bir yakınlarının düğününe gitmek için yol koyuldular.

Ceyhan'da Özdemir Sabancı Bulvarı Ceyhan Bölge Trafik Kavşağı yakınında, Cüneyt Ertan yönetimindeki 01 TL 238 plakalı otomobil, ağaca çarptıktan sonra mısır tarlasına devrildi.

Kazada otomobildekilerden Besime Arslanca olay yerinde hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan kardeşi Seda Arslan ise hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralılar sürücü Cüneyt Ertan ve ağabeyi Mehmet Ertan ambulansla kaldırıldıkları Ceyhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hayatlarını kaybeden 2 kız kardeş Besime ve Seda Arslanca, Tarsus`un Yeşilevler Mahallesindeki mezarlığa yan yana gözyaşları içerisinde defnedildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir