• DOLAR 32.483
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2439.675
  • ...
Yapıcıoğlu Şehid ailelerine bayram ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve Diyarbakır İl Başkanlığı yönetiminden bir heyetle birlikte PKK canileri tarafından arkadan vurularak katledilen Aytaç Baran Hoca ve 6-8 Ekim`de yine PKK`li çeteler tarafından katledilen şehitlerin ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcılarından Bahattin Temel, Vedat Turgut, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkan Yardımcıları ve HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından oluşan bir heyetle birlikte önce Yasin Börü ve arkadaşlarının ailelerini tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.   

Heyet, daha sonra, geçtiğimiz ay PKK`lı canilerce  arkadan vurularak katledilen Aytaç Baran Hoca`nın ailesini de ziyaret etti.

Aytaç Baran`ın kayınbabasını ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, daha sonra Aytaç Baran`ın baba ocağına da giderek bayramlarını kutladı.

Buruk bir bayram geçirdiklerini söyleyen Aytaç Baran`ın babası Mehmet Baran, “Oğlumuz yanımızda olmadığı için buruk bir bayram geçiriyoruz. Ama bu sadece bizim burukluğumuz değildir, bütün Müslümanlar da bizim acımızı paylaşıyor, bundan dolayı sizin şahsınızda tüm Müslümanlara teşekkür ediyoruz. Acılarımızı paylaşan, dertlerimize dert ortağı olan herkese teşekkür ediyoruz. Oğlumuzun yokluğu bize acıyı yaşatsa da aziz bir şekilde şehid olmasıyla gurur duyuyoruz. Onun adına üzülmüyor, zerre kadar pişmanlık duymuyoruz. Allah`ın izniyle diğer kardeşleri de onun yolunda yetişecektir” ifadelerini kullandı.

Bayramların bayram tadında geçmesi temennilerinde bulunan Yapıcıoğlu, “Kardeşçe yaşamak ve daha güzel bayramların yaşanması için herkesin birbirine tahammül etmesi ve kardeşlik anlayışını geliştirmesi gerekir. Tekrardan bayramınızı kutlar nice mutlu bayramlar yaşamayı temenni ederim” dedi.  (İLKHA)

 
























 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir