• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Başına kurşun isabet eden Suriyeli çocuk hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in merkez Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesinde bulunan bir penye atölyesinde çalışan Suriyeli Muhammed Hasan (10), çalıştığı işyerinde alacak verecek kavgası nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada silahlardan çıkan kurşunlarından birinin kafasına isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerine doğru penye atölyesi önünde meydana gelen olayda, Demet T. ile Mustafa K., alacağı için İsrafi B.`nin çalıştığı işyerine gitti. Kısa bir süre sonra taraflar birbiri ile sözlü olarak tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Büyüyen tartışma sırasında öfkelenen Demet T., Mustafa Kahraman`ın yanındaki tabanca ile penye atölyesine doğru ateş etmeye başladı.

Silahlardan çıkan mermilerden biri penye atölyesinde çalışan Suriyeli Muhammed Hasan`ın başına isabet etti. Başına isabet eden kurşun sonucu yaralanan Suriyeli çocuk, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Muhammed Hasan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olayı duyup hastane önüne gelen Suriyeli Hasan`ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Muhammed Hasan'ın cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Demet T. ve Mustafa K.`nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir