• DOLAR 34.285
  • EURO 37.645
  • ALTIN 2882.191
  • ...
Kızılay`dan Suriyeli ailelere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Kızılay Derneği Mardin Şubesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Mardin`de 250 Suriye ve Irak uyruklu ailelere gıda yardımı yaptı.

Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen gıda kolilerini Türkiye Kızılay Derneği Mardin Şubesi ile Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformunun katkılarıyla dağıtıldı. Gıda kolileri yağ, kuru fasulye, salça, nohut, pirinç, şeker ve tuz gibi ürünlerden oluşuyordu.

İnsanların herhangi felakete veya bir sıkıntıya uğradıkları zaman kendilerine uzanacak bir yardım eli aradığını belirten Kızılay Mardin Şube Başkanı Muzaffer Esendemir, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.  

Esendemir, “Türk Kızılayı Mardin Şube Başkanlığı olarak, ilimizde bulunan 250 Suriye ve Irak uyruklu ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Gıda kolilerinin dağıtılmasında katkı sağlayan Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu Başkanı Lütfü Günlüoğlu ise söz konusu yardımların ihtiyaç sahiplerinde dağıtıldığını, bu yardımı sağlayan Kızılay yetkililerine teşekkür ettiğini, yardımların sadece ramazan ayında değil, daha sonra da devam etmesini istediklerini ifade etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir