• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
Polise Saldırıyı PKK Üstlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Örgüte yakın birinternetsitesinde, 3 polisin yaralandığı saldırının 17 Mart günü Bingöl`de öldürülen 4 terörist için yapıldığı belirtildi.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, saldırıda yaralanan polis memurlarının durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Sinop`un Boyabat ilçesinde gece saatlerinde polis otosuna uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan 3 polis memurundan ikisi Sinop Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Çatışma sırasında Sinan Erten, Yücel Satıcı ve Mustafa Göçük isimli polis memurları yaralandı. Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan ve durumu ağır olan yaralılardan Sinan Erten ameliyata alındı.

Saldırının hemen ardından ilçeye gelen Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Boyabat Kaymakamı Ünal Çakıcı, İl Jandarma Komutanı Albay M. Erhan Arıkan, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz ile birlikte yaralı polisleri hastanede ziyaret etti. Polislerinsağlıkdurumunun iyi olduğunu belirten Vali Cengiz, "Kaçan saldırganların yakalanması için bölgede başlatılan arama tarama faaliyetlerimiz sürüyor. Saldırıya gerçekleştirenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi. Bu konuda vatandaşlarımız rahat olsun. En kısa sürede faillerin yakalanacağını ümit ediyorum." dedi.

Vali Cengiz`inhastaneziyaretinden sonra Yücel Satıcı ve Mustafa Göçük adlı yaralı polis memurları ambulansla SinopAtatürkDevlet Hastanesi`ne sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri ilçede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Saldırganların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir