• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Batman'da trafik kazası: 3 asker ağır yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Yeni Sanayi Sitesi önünde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 asker ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi Kavşağında meydana geldi. Silvan yolundan Batman kent merkezine doğru ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 COA 74 plakalı otomobil ile Sanayi Sitesinden çıkan 21 LB 669 plakalı transit marka araç çarpıştı.

Çarpışma sonucu 01 COA 74 plakalı otomobil, metrelerce takla atarak yolun kenarında duran elektrik direğine çarpıp durabildi.

Meydana gelen kazada, 01 COA 74 plakalı otomobil içerisinde bulunan askerlerden Mahmut Aydar (22), Enes Uğurlu (22) ve Nevzat Üçkan (22) ağır bir şekilde yaralandı.

Yaralı askerler, çevredekilerin de yardımıyla olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan askerlerin, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, kazanın ardından ehliyetsiz olduğu için sürücü ve yanındakinin otomobili bırakıp olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.

Yaşanan kazadan dolayı, trafik yaklaşık bir saat boyunca kilitlendi. Çekicilerin yardımıyla araçların yoldan kaldırmasıyla trafik akışı tekrar sağlandı.

Maddi hasarında oluştuğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir