• DOLAR 34.292
  • EURO 37.501
  • ALTIN 2915.899
  • ...
Şanlıurfa`da işgalci İsrail protesto edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayının son Cuma günü olan 'Dünya Kudüs Günü' dolayısıyla dünyanın ve Türkiye`nin birçok yerinde Şanlıurfa`da da Siyonist İsrail protesto edilecek.

Kudüs başta olmak üzere Filistin'deki işgale karşı bir kez daha dikkat çekilmek amacıyla Balıklıgöl`de basın açıklaması düzenleyeceklerini belirten Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Koordinatörlüğü, yarın yapılacak olan basın açıklamasına tüm Şanlıurfalıları davet ettiklerini söyledi.

Siyonist İsrail`in işgali altındaki Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Kudüs'ün özgürlüğü için duaların edileceği etkinlikte, Filistin'deki katliamlar lanetlenerek işgalci İsrail bir kez daha protesto edilecek.

Cuma Namazı çıkışında Dergah`ta Hasan Paşa Camii önünde kitlesel basın açıklaması yapacaklarını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü İ. Halil Göven, “Allah katında bereketli olan topraklar bu gün Siyonistlerin ayakları altında. Dünya Müslümanlarının dağınıklığı ve sessizliği Siyonistleri cesaretlendiriyor.” dedi.

“Şunu çok iyi bilmeliyiz ki özelde orta doğu genelde de bütün dünyanın neresinde zülüm varsa Siyonistlerin parmağı vardır.” diyen Göven, sözlerini şöyle bitirdi:

“Mescidi Aksa Müslümanların ilk kıblesidir. Kardeşlerimizi ilk kıblemize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yapacağımız kitlesel basın açıklamasına Şanlıurfa`daki bütün STK`larının başkan, üye ve gönüllülerini bekliyoruz. Ayrıca duyarlı bütün Müslümanları da bekliyoruz.” (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir