• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır'da 4 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliğinin açıklamasına göre, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Batıkent Kavşağında yapılan aramalarda 251 gram toz esrar ve bir adet Beretta marka tabanca, 2 adet şarjör ve 19 adet fişek ele geçirildi.

Valilik açıklamasında, “ 08 Haziran 2015 tarihinde akşam saatlerinde, Batıkent Kavşağında yapılan uygulama sırasında uygulama noktasına yaklaşmakta olan bir araçtan dışarıya bir madde atıldığı görülmesi üzerine durdurulan araçta bulunan F.T(32) ve C.E (22) yakalanmış, araçtan atılan maddenin 251 gr toz esrar maddesi olduğu tespit edilmiştir. Şüphelilerle ilgili gerekli yasal işlemler yapılmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Aynı uygulama noktasında durumundan şüphelenilen başka bir araçta yapılan aramada ise 1 adet Beretta marka tabanca, 2 adet şarjör ve 19 adet fişek ele geçirilmiş olup, araç sürücüsü M.Ç. (34) ve M.Ç. (29) isimli şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, bir kafede tombala oynatıldığı gerekçesiyle kafeye baskın yapıldı. Baskında, tombala makinesi, kamera, LCD televizyon ile çok sayıda kart ve pul gibi oyun malzemelerine el konulurken, tombala oyunu oynayan toplam üç kişiye ise ‘Kabahatler Kanunu’ uyarınca idari para cezası uygulandı.

Açıklamada son olarak, işletme sahibi hakkında, ‘Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama’ suçundan soruşturma başlatılmıştır.” İfadelerine yer verildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir