• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
SON DAKİKA
Nusaybin`de Askeri Araca Saldırı: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mardin`in Nusaybin ilçesinde, içinde askerlerin bulunduğu sivil araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker hayatını kaybederken, 1 asker de yaralandı.
 
Mardin`in Nusaybin ilçesi Yıldırım İlköğretim okulu mevkiinde, sivil bir araçtan, içinde İlçe Merkez Jandarma Komutanı Oktay Aydoğan ve Rıfat Un`un bulunduğu sivil araca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda Oktay Aydoğan hayatını kaybetti, Rıfat Un ise yaralandı. Yaralı Un, Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.
Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
Bu arada Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Nusaybin`de hareket halindeki bir araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda bir başçavuşun hayatını kaybettiğini, sivil bir memurun yaralandığını söyledi.
 
Ayvaz, saat 10.45 sıralarında Yıldırım İlköğretim Okulu mevkisinde hareket halindeki sivil bir araca kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiğini belirtti.
 
Vali Ayvaz, "Hareket halindeki sivil araca düzenlenen silahlı saldırıda, başçavuş Oktay Aydoğan hayatını kaybetti, sivil memur Rıfat Un yaralandı. Yaralı Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı" dedi.
 
Bu arada, Kaymakam Murat Girgin ve Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Aytekin Çabuk, Nusaybin Devlet Hastanesine gelerek, yetkililerle görüştü.
 
Kaynak: AA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir