• DOLAR 32.459
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2437.865
  • ...
Başbakan Yardımcısı Arınç Mardin`e geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yarın Mardin`e geliyor. Saat: 09.05`te Ankara`dan hareket edecek olan Arınç, saat: 10.30`da Mardin`de olması bekleniyor.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Mardin Havalimanı`nda il protokolü tarafından karşılanacak ve ardından geceyi geçireceği özel otele geçecek. Kısa bir süre otelde dinlenecek olan Arınç, saat: 12.00`de Mardin Valiliği`ni ziyaret edecek.

Valilik ziyaretinin ardından Fuat Yağcı Camisi`nde öğle namazı kılacak olan Arınç`ın buradan AK Parti Mardin İl Binasına geçmesi bekleniyor.  Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç`ın burada basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, basın toplantısının ardından Mardin`in Yeşilli ve Midyat ilçelerini ziyaret edecek.

İlçe ziyaretlerinin ardından tekrar il merkezine gelecek olan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek iftar programına katılacak. İftarın ardından Arınç`ın tarihi Kasımiye Medresesi`nde teravih namazı kılacak ve ardından dinlenmek için tekrar otele geçecek.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç`ın ertesi gün saat: 11.00`de Mardin Havalimanı`ndan Ankara`ya hareket etmesi bekleniyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir