• DOLAR 32.408
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2402.523
  • ...
Hava sıcaklığı 4 derece artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz (Sinop ili dışında), Doğu Karadeniz kıyıları, Toroslar Mevkii ile Kocaeli, Adapazarı, Bilecik, Adana, Osmaniye, Ordu, Tokat, Gümüşhane, Artvin, Antalya'nın iç kesimleri ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) sabah saatlerinde Kocaeli ve Adapazarı çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) Toroslar Mevkii ile Adana, Osmaniye, Antalya'nın iç kesimleri ve Hatay kıyılarının yerel olmak üzere kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Salı) güney ve doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Salı)bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Salı) Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Tokat, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı bulutlu 19/27

Ankara: Parçalı çok bulutlu, güney ve doğu kesimleri kısa süreli sağanak yağışlı 12/24

İzmir: Parçalı bulutlu 19/30

Adana: Çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20/30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 18/35

Batman: Az bulutlu ve açık 17/36

Van: Az bulutlu ve açık 14/29   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir