• DOLAR 32.461
  • EURO 34.639
  • ALTIN 2380.55
  • ...

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile kargo firması arasında imzalanan sözleşme gereği, Tatvan’daki esnaflara yüzde 70 kargo indirimi sağlandı. Ayrıca yapılan sözleşmenin yurt içinde yapılacak olan gelen ve giden tüm kargoları kapsadığı belirtildi. Sözleşmenin TESO’ya bağlı tüm esnafları kapsadığı ve bir yıl geçerli olacağı ifade edildi.

İmza töreninde konuşan Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, esnafın en büyük maliyetlerinden birisinin de kargo olduğunu, kargo maliyetlerini asgariye indirmek için kargo şirketi ile anlaşarak esnafın bu imkandan faydalanması için gerekli çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Tekin açıklamasında, “Esnaflarımız malzeme transferinde hız ve güvenirlik açısından kargo sistemini tercih ediyorlar. Kargo maliyetleri esnafımız için çok önemlidir. Bu nedenle üyelerimize indirimli kargo konusunda yardımcı olmak için girişimde bulunduk ve bu anlaşmayı sağladık. Esnaflarımız oda kaydı ile bir seferliğe mahsus Aras Kargoya giderek kayıt yaptıracak ve bundan sonra sisteme tanımlanarak indirimden faydalanabilecek. Bu projemiz de Esnaf ve Sanatkarımıza hayırlı olsun." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tekin ile Düzel arasında protokol imzalandı. (Menderes Beysülen - İLKHA)