• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
Yavuz: ABD destekli komünist devrim, büyük bir oyundur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Akçakale İlçe Teşkilatı tarafından Öğretmen Evinde iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda kanaat önderi, STK temsilcisi, aşiret reisi ve esnaf katıldı. Programa katılan HÜDA PAR Genel Sekreteri Yavuz, iftar yemeğinden sonra kısa bir gündem değerlendirmesi yaptı.

Partilerinin bir dava hareketi olduğunu söyleyen Yavuz, seçim boyunca söz verdiği sonuç ne olursa olsun İslami muhalefet görevini yerine getirerek, halk ile bütünleşmeye devam edeceklerini belirtti.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Yavuz, erken seçimin olabileceği öngörüsünde bulunarak şöyle konuştu: “Seçim sonuçları hiçbir partiye tek başına iktidar olma, hükümet kurma görevini vermedi. Koalisyonlar dönemine giriyoruz ve öyle görünüyor ki, koalisyon da olsa, ciddi anlamda sıkıntılar meydana gelecek ve memlekette mümkün olduğunca en yakında zamanda tekrar bir erken seçime gidilecek gibi görünüyor. ”dedi.

Bugün yaşanan birçok sıkıntının hükümetin çözüm süreci konusunda yaptığı yanlış politikalarının sonucu olduğunu söyleyen Yavuz, “Biz hükümete yönelik olarak çözüm sürecindeki eksiklikleri ve aksaklıkları dosya şeklinde hazırlayıp, kendilerine verdik. Bu halka benzemeyen bir silahlı örgütle, belki de bu Müslüman halkın kimliğiyle kavgalı olan bir hareketle görüşülmesinin yanlış olduğunu dile getirdik. Çünkü bu silahlı örgüt, kendisinin muhatap kabul edilmesiyle birlikte, halka daha fazla baskı yapacaktır. Örgütün silahla şehirlere indiğini, vergi topladığını, mahkeme kurduğunu bu şekilde örgütün halka kendini zorla kabul ettirdiğini defalarca rapor halinde gerekli mercilere ulaştırmamıza rağmen, gerekli adımlar atılmadı.” diye konuştu.

“Şu ana kadar çözüm süreci boyunca HÜDA PAR olarak sunduğumuz öneriler göz önünde bulundurulsaydı, bugün sınırımızda ABD`nin gerçekleştirdiği komünist, sosyalist devrim ve istikrarsızlık olmazdı” diyen Yavuz, bu tehlikenin Türkiye`ye sıçrayabileceğini belirterek, “ Bu ciddi bir örgütlü yapıdır. Arkasında ciddi bir uluslararası destek var. Büyük bir oyundur. Bu oyunun karşısında, memur zihniyetli bürokratlarla duramazsınız. Bu bölgeden kaynağını almayan siyasetçilerle duramazsınız. HÜDA PAR`ın çözüm önerileri hayata geçmediği müddetçe, şu bürokrat zihniyetin, memur zihniyetin, devlet yapısının yanlış uygulamalarıyla bu çözüm olmayacaktır.” şeklinde konuştu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir