• DOLAR 34.236
  • EURO 37.517
  • ALTIN 2877.029
  • ...
SON DAKİKA
Tatvan'da Sahil Düzenleme Projesi devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan sahil yolunun dolgu, peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarını kapsayan Sahil Düzenleme Projesinin ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yaz aylarında halkın yoğun olarak kullandığı sahil şeridini tamamıyla kullanıma kapatmamak adına bölgesel olarak ilerleyen projede ilk etap olan halı sahalar bölgesinde dolgu işlemleri bitme aşamasına geldi. Ramazan ayı içerisinde ilk etabının bitirilmesi hedeflenen projede peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarına başlanacak.

Yapılan çalışmalar dolayısıyla halkın sahil yolundan mahrum kalmaması için projenin bölgesel olarak ilerlediğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Turizm alanında her geçen gün gelişim kaydeden ilçemiz, sahil projesi ile de hızla gelişmeye devam edecektir. Yaz aylarında devam eden projemizin vatandaşlarımızı sahil yolundan mahrum etmemesi için çalışmalarımızı bölgesel olarak ilerletiyoruz. İlk etap olarak halı sahalar bölgesinde başlattığımız dolgu çalışmalarında sona yaklaştık. Çevre düzenlemesi, ışıklandırma çalışmaları ve şehir mobilyalarının da tamamlanmasıyla beraber bu bölgeyi vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Daha sonra ikinci etap olarak iskele bölgesinde dolgu çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz.” dedi.        (Menderes Beysülen-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir