• DOLAR 34.255
  • EURO 37.658
  • ALTIN 2890.077
  • ...
Tespihler yoğun ilgi çekiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlisin Tatvan ilçesinde tespih işi ile uğraşan Deniz Taş, Fiyatları 30 TL`den 500 TL`ye kadar değişen tespih çeşitlerine erkeklerin büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi.

Gelen vatandaşların kendi bütçesine göre tespih aldıklarını söyleyen tespih satıcısı Taş, “Burası tespih meraklılarının uğrak noktasıdır. Birçok ilden gelen tespih meraklıları, burada birçok tespih çeşidini kolaylıkla bulabiliyor. Fiyatları 30 TL`den 500 TL`ye kadar değişen çeşitlerimiz var. Gelen vatandaş kendi bütçesine göre tespih alabiliyor. Bazı tespihler elle çekildiği zaman renk değiştirirken bazı tespihler ise koku veriyor.” dedi.

Elinde her çeşitten tespih olduğunu söyleyen Taş, şöyle konuştu: “Elimde Erzurum Oltu taşı, kehribar, koka, abanoz, firuze, akik taşı gibi nice tespih çeşidi var. Gelen müşteriye her çeşit tespihi gösteriyoruz. Seçeneği kendilerine bırakıyoruz.”

Ayrıca tespihlere genelde koleksiyoncuların ilgi gösterdiğini kaydeden Taş, koleksiyoncuların koleksiyonlarında her türlü tespihi bulundurmak istediklerini de söyledi. (Menderes Beysülen-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir