• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 19 Kasım Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Mezopotamya Gazetesi; İlim Ve Meal Yarışması 53 Merkezde Yapılacak
Sınavla ilgili olarak Kuran Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun, yaklaşık olarak üç aydan bu yana Türkiye genelinde 21 il olmak üzere toplam 53 merkezde sınav hazırlıklarını yaptıklarını, ilk yirmiye girecek katılımcıların Umreye gönderileceğini ve sınava yoğun bir ilginin olduğunu belirtti.

Batman Gazetesi; `Şimdi Kardeşlik Zamanı Yürüyüşü"ne Davet`
Batman Barosu Başkanı Yusuf Tanrıseven ve Yönetim Kurulu Üyesi İdris Yapıcıoğlu ile birlikte Saadet partisini ziyaret ederek "Şimdi Kardeşlik Zamanı Yürüyüşü" için Saadet Partisini bu yürüyüşe davet etti.

Batman Postası Gazetesi; Valilik Vanlılar İçin Seferber
Van`da yaşanan deprem sonrası kurduğu özel yardım ve sağlık ekiplerini Van`a sevk eden Valilik, ikinci depremden sonra yaşanan kaçış nedeniyle ilimize gelen Vanlı vatandaşlara barınma, iaşe ve diğer ihtiyaçların karşılanması için adeta seferber başlattı. 100 konteyner gönderildi, 98 kişi sosyal tesislere 280 kişi de evlere yerleştirildi

Batman Umut Gazetesi; Kuran Okuma Yarışı Kozluk`ta Yapılacak
Kuran Nesli Platformu`nun Türkiye genelinde yapacağı "Kuran İlimleri ve Meal Yarışması Sınavı" 20 Kasım Pazar günü Türkiye genelinde 21 ilde 53 merkezle birlikte Batman`ın Kozluk ilçesinde de gerçekleştirilecek.

Doğuş Gazetesi; Kur an İlimleri Yarışması Yarın Yapılıyor
Aylardır çalışması yapılan Türkiye Geneli Kuran İlimleri Yarışmasının 20 Kasım Pazar günü Kozluk ta da yapılacağı bildirildi.

Batman Barış Gazetesi; MHP`den Çok Tartışılacak Bir İddia
Merkeze bağlı bir köy ile yine merkezde bir mahallede eş zamanlı ortak operasyon düzenleyen ekipler, ciddi miktarda esrar maddesi ele geçirdiler. Gece yapılan eş zamanlı operasyonda 12 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, merkeze bağlı köyde ahır ve depolarda ciddi miktarda esrar maddesi bulundu.

Medya Gazetesi; Kur`an İlimleri ve Meal Yarışması 53 Merkezde Yapılacak
Kuran Nesli Platformu`nun Türkiye genelinde yapacağı "Kuran İlimleri ve Meal Yarışması Sınavı" 20 Kasım Pazar günü Türkiye genelinde 21 ilde 53 merkezde gerçekleşecek.

Pusula Gazetesi; `Kardeşlik İçin Yürüyecekler`
"Şimdi Kardeşlik Zamanı, Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz" sloganıyla Batman Barosu`nun öncülüğünde Batman`daki bazı sivil toplum kuruluşları tarafından "Şimdi Kardeşlik Zamanı" konulu sessiz bir yürüyüş düzenlenecek.

Çağdaş Gazetesi; SSPE`lilere Profesör Muayenesi
Kızamık virüsü hastalığına yakalanan çocukların tedavisi için Batman`a gelen Hacettepe Üniversitesi Çocuk Nörolojisi Prof. Dr. Banu Anlar, Bölge Devlet hastanesinde bir araya gelen SSPE`li hastaları tedavi etti.

Halid Coşkun-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir