• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
Tatvan`da Ramazan boyunca iftar yemeği verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Tatvan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ilçede bin 200 kişilik iftar yemeği verilecek.

Tatvan`da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tatvan Belediyesi ile birlikte ortak organize edilen iftar programı özel bir düğün salonunda yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Ramazan ayının paylaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu bu vesile ile de Tatvan Belediyesi ile birlikte yaptıkları ortak organizasyonla da ilçe halkını Ramazan ayı boyunca aynı iftar sofrasında buluşturacaklarını söyledi.

 Organizasyon kapsamında her gün bin 200 kişilik iftar verileceğini ifade eden Erkan, “Ramazan ayının, bereketini beraber yaşanmak adına önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazanın ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu bereketi aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bunun yanında iftar yemeği almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da iftar saatlerine yakın saatlerde yanlarında getirecekleri yemek kaplarıyla iftar yemeklerinden alabilecekler. Ben bu vesile ile tutulan oruçların kabul olmasını diliyor ve Ramazan ayının tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” dedi. 

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise “Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan`da Kaymakamlığımızla birlikte biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik. Yaptığımız iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan`ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. İnşallah bu organizasyonumuz bir ay boyunca devam edecektir.” ifadesini kullandı.    (Şükrü Tontaş-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir