• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
Cezaevi Müdürü öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli'de daha çok çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk bu sabah saatlerinde otomobilinde, yanından geçen bir başka araçtan kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan Aktürk hastanede hayatını kaybetti. Koceli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, yaptığı açıklamada ''terör saldırısı olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

TRAFİK IŞIKLARINDA OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDI
Olay, İzmit`in Yeşilova Semti`nde trafik ışıklarında meydana geldi. Daha çok çete suçlularının kaldığı F Tipi Cezaevi`nin Müdürü İsmet Aktürk`ün içinde bulunduğu 06 BP 4679 plakalı aracın yanına yaklaşan 34 KGZ 76 plakalı otomobilden peş peşe ateş açıldı. Kurşunlardan 3`ü İsmet Aktürk`ün vücuduna isabet etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Ağır yaralanan İsmet Aktürk`ü, aracın şoförü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne götürdü. Burada ameliyata alınan İsmet Aktürk doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

EMNİYET ALARMA GEÇTİ
İsmet Aktürk`e ateş açanların yakalanması için tüm ekipler seferber edildi.

BAŞSAVCI KÜÇÜK: TERÖR ŞÜPHESİ VAR
Koceli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük olay ile ilgili yaptığı açıklamada "terör saldırısı olduğunu değerlendiriyoruz" dedi. Başsavcı Küçük, İsmet Aktürk'ün daha önce görev yaptığı Osmaniye T Tipi Cezaevi'ndeki görevi nedeni ile bir sorun yaşadığını söyledi. Başsavcı Küçük konu ile ilgili bir takım bilgileri de elde ettiklerini kaydetti.

KANDIRA'DAKİ TUTUKLULAR TEK KİŞİLİK ODALARDA KALIYOR
İzmit-Kandıra Karayolu'nun 20. kilometresindeki Kandıra F Tipi Cezaevi, 1 ve 2'nolu olmak üzere yan yana iki cezaevinden oluşan bir kompleks. Burada kalanlar çoğunlukla tek kişilik odalarda tutuluyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir