• DOLAR 32.583
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2455.792
  • ...

Merkezi İstanbul`da bulunan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKOM) üyeleri, Batman`da yeni şube açması nedeniyle basınla kahvaltılı toplantı düzenleyerek dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Dernek hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKOM Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, ASKON`un 1998 yılında kurulan ve Türkiye`nin 7 bölgesinde 30 şubesi ile 17 yıldan bu yana faaliyet gösteren bir kuruluş olduğunu söyledi.

Nasıroğlu, derneklerinin misyon olarak ülkenin rekabet gücünü artırmak, ekonomide ahlak ilkelerini önceleyerek haksızlığın giderilmesi için mücadele vererek iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

İşbirliği alanları ve projeler üretme ile aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kurmayı amaçladıklarını vurgulayan Nasıroğlu, “ASKOM Batman şube üyeleri olarak kentimize yaraşır projeler üretmek adına bir araya gelmiş bulunmaktayız. Batman iş dünyasının yeni projeler geliştirmesini ve diğer illerimizdeki işadamlarıyla daha geniş çapta bağlantılara geçilmesini amaçlamaktayız. Batmanlı işadamlarımızın yeni girişimleri ve faaliyetleri, Batman`ın gücüne güç katacak. İşadamlarımız, yerel sermayenin güçlenmesiyle beraber kente diğer illerden sermaye akışını ve yatırımları geçerek ilimizin istihdamı artırılarak halkımızın refah düzeyine katkı sağlayacaktır.” dedi.

Batman için projelerinin de olduğunu, ilin sanayisine, turizmine ve eğitimine destek olmak istediklerini belirten Nasıroğlu, batıdaki işadamlarının Batman`a yatırım yapmaları için girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.    (M.Fatih Akgül-İLKHA)