• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
Gaziantep`te 2 polisi yaralayan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te yaşanan bir bıçaklama olayında bir kişiyi yaraladığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan ve polis tarafından Polis Merkezinden alınarak hastaneye götürülen şahsı hedef alan şahıs 2 polisi yaraladı.

Meydana gelen olayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, H.S ile polis memurları Abuzer Ö. ve Nevzat K.`yi yaralayan S.P`nin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

Emniyet  Müdürlüğünden yapılan konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Şüpheli H.S isimli şahıs Saat 23.40 sıralarında doktor raporu için Polis Merkezinden çıkarıldığı sırada bıçakla yaralama olayının mağdurunun yakınlarından olan S.P isimli şahsın, Polis Merkezinin karşısında bulunan park içerisinden pompalı tüfekle olayın şüphelisi H. S'e yönelik ateş etmesi sonucu, Polis Memurları A.Ö ve N. K yaralanmışlardır.” denildi.

Yaralanan polis memurlarının kaldırıldıkları hastanede tedavisinin devam ettiği belirtilen açıklamanın devamında, “Olayda kullanılan pompalı tüfek olay yerinde elde edilmiştir. Polis Memurları A.Ö ve N.K. ile H.S. isimli şahsı yaralayan şüpheli S.P. ise görevlilerimiz tarafından yakalanmıştır.” denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir