• DOLAR 34.225
  • EURO 37.936
  • ALTIN 2919.467
  • ...
Kozluk İmam Hatip Lisesinde öğretmene dayak iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kozluk İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Namık Öden’in, öğrencisinin kendisinden karne notunu yükseltmesini istemesi nedeniyle çıkan tartışma sonucu, öğrenci ve velisinin fiziki saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

Eğitim sendikaları, yaşanan bu olayı Kozluk İmam Hatip lisesinde bir araya gelip ortak bir basın açıklaması yaparak kınadı.

Kozluk İmam Hatip Lisesi önünde yapılan basın açıklamasına Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen üyeleri katıldı. Grup adına basın açıklamasını Adem TUFAN okudu.

Yapılan ortak basın açıklamasında; dünyanın her tarafında öğretmenlerin insan topluluğunun en özverili ve saygı değer unsurları olduğu belirtildi. Günümüzde ise öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına saygısızlığın moda haline gelmiş olduğu vurgulandı.

Açıklamanın devamında, eğitim çalışanlarına neredeyse her gün saldırı olduğu, en son Yalova’da bir öğretmenin ölümüyle sonuçlanan elim olayın hala zihinlerde canlılığını koruduğu ifade edildi.

Kozluk’ta yaşanan olayın bardağı taşıran son damla olduğu dile getirilen açıklamada, Kozluk İmam Hatip Lisesi öğrencisi ve velisinin müdür yardımcısı Namık Öden’e karşı yaptıkları bu fiziki saldırının kabul edilebilir olmadığı ve bu olayın sorumlularının derhal yargı önünde hesap vermeleri gerektiği belirtildi.      (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir