• DOLAR 34.21
  • EURO 38.128
  • ALTIN 2897.436
  • ...
Gaziantep'te gözaltına alınan şahsa saldırı: 2 polis yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te bir kıraathanede tartışan iki arkadaş arasında çıkan kavgada arkadaşını bıçakla yaralayarak gözaltına alınan şahıs, polis merkezinden hastaneye götürüldüğü esnada polis merkezinin karşısında bulunan parktan pompalı tüfekle ateş açılması sonucu, 1’i ağır 2 polis çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay Gaziantep’in Merkez Şehitkamil İlçesi Çıksorut Mahallesinde bulunan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Polis merkezinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Şehitkamil İlçesi Çıksorut Mahallesi Maaşkuyu Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede, aralarında daha önce husumet olduğu ve cezaevinde arkadaş oldukları öğrenilen H.S ile H.Y arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada H.S yanındaki bıçak ile H.Y’yi yaraladı.

Yaralanan H.Y tedavi için hastaneye kaldırılırken, H.S polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.S., ifadesi alınmak üzere Güven Polis Merkezine getirildi. H.S isimli şahıs Doktor raporu için Polis Merkezinden çıkarıldığı sırada, bıçakla yaraladığı H.Y.’nin yakınlarından olduğu iddia edilen S.P isimli şahsın, Polis Merkezinin karşısında bulunan parktan pompalı tüfekle H. S’ye doğru ateş etmesi sonucu polis memurları Abuzer Ö. ve Nevzat K. yaralandı.

Olayda her iki polis sırtlarına isabet eden saçmalarla yaralanırken, yaralı polisler arkadaşları tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polislerden Nevzat Ö’nün durumunun ağır olduğu belirtilirken, S.P isimli şahsın silahını atarak kaçtığı öğrenildi.

Polis merkezi etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve özel harekât polisi sevk edildi.

Olay yerinden kaçan S.P isimli şahısın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir