• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Halk Eğitim Merkezi'nde yılsonu sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu yılsonu sergisi açtı. Sergiye Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, il mili eğitim müdür yardımcıları Abdulvasi Ete, Mahmut Akan,  Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer, Artuklu İlçe Gençlik Spor Müdürü Hadi Çomaktekin, il ve ilçe şube müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginin yoğun olduğu sergide, halk eğitim merkezinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Seramik ve cam süsleme, hediyelik eşya kutuları, ahşap boyama, takı tasarım, gümüşçülük, mis sabun, ebru, ev tekstili, minyatür, resim, moda tasarım, şapkacılık, çocuk bakım elemanı,  boncuk işleme, tezhip, hat sanatı ve birçok alanda ürünler sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Masum Biçen, “Eğitmenlerimiz ve öğrencilerimizin yıl boyunca el emeği ve göz nuru ürünlerini burada sergiliyoruz. Bunların tamamı emeğin ve alın terinin ürünleridir. Sergimize katılımın yoğun olması bizi memnun etmiştir.  Usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir