• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kayıp olan milletvekili adayı Gaziantep`te bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

30 Mayıs Cumartesi gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı İbrahim Halil Göğüş, dün akşam saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa karayolu havalimanı mevkiinde elleri ve ayakları kelepçeli halde yol kenarında bulundu.

İbrahim Halil Göğüş`ün, 30 Mayıs Cumartesi günü seçim çalışmasından sonra Şanlıurfa`nın Bozova ilçesine doğru yola çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

İddiaya göre, yaklaşık 4 gündür kayıp olan Göğüş'ün, aracıyla Şanlıurfa`nın Bozova ilçesine doğru giderken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırıldığı belirtildi.

Dün akşam saatlerinde otomobilden bir kişinin yol kenarına atıldığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine giden polis, yol kenarında elleri ve ayakları kelepçeli halde bulunan kişinin yaklaşık 4 gündür kayıp olan Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı İbrahim Halil Göğüş olduğunu tespit etti.

Göğüş`ün, hastanede yapılan tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldüğü bilidirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Göğüş`ü kaçırdığı iddia edilen kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir