• DOLAR 32.483
  • EURO 34.843
  • ALTIN 2448.185
  • ...
Mardin'deki ziraat odaları başkanlarına bilgilendirme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Koordinatörü Osman Hondu ve Mardin İl Müdürü Tekin Türk oda başkanlarına, şirketin 26 Mayıs’ta hayata geçirdiği ve 30 Haziran’a kadar devam edecek olan tarımsal sulama kampanyası konusunda bilgi vererek bu bilgileri, sorumluluk bölgelerindeki çiftçilerle paylaşmalarını istediler. 

Dicle EDAŞ’ın çiftçilere sağlamış olduğu kampanyanın Türkiye’nin herhangi bir bölgesinde yapılmasının mümkün olmadığının altını çizen Türk, “Kampanya ile çiftçilerimize tükettiği elektrik enerjisinde en az yüzde 75 oranında indirim sağlıyoruz.” dedi.

Bölgede yatırımlarına devam eden Dicle EDAŞ’ın 2015 yılında Mardin İl Müdürlüğü olarak 22 Milyon Tl’lik yatırım yapacağını da söyleyen Türk, “Vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin, elektrik enerjisini israf etmeden kullanması sağlıklı bir enerji verilmesi açısından önemlidir. Çiftçi temsilcisi olan Ziraat Oda başkanlarımızın destekleriyle, çiftçilerimiz, şirketimizin büyük bir fedakârlık göstererek uzattığı eli geri çevirmemelerini umut ederek, kampanyaya geniş katılım bekliyoruz.” dedi.

Toplantıda ayrıca Dicle EDAŞ’ın, tarımsal sulama kampanyasıyla yaptığı fedakârlığın çiftçilere aktarılması ve kampanyaya katılımın olması konusunda Ziraat Oda başkanlarından destek istendi. (M. Salih Keskin – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir