• DOLAR 32.473
  • EURO 34.712
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre bilincini geliştirmek, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak ve yaşadığı çevreyi temiz tutmanın gerekliliğini vurgulamak amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açılan “Hayalimdeki Çevre” konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman il genelinde, ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Resim ve Şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri ise Vali Mahmut Demirtaş tarafından verildi.

Nasıl bir Adıyaman’da yaşamak istediklerini ve hayallerindeki Adıyaman’ı şiir ve resimlerle anlatmaya çalışan öğrencilerden, Gümüşkaya Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Gülbahar Koyuncu Resim yarışmasında birinci olurken,  Gölbaşı Belören Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Zeynep Işık ikinci, Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi Zehriban Cumert ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerden birinci olana Dizüstü Bilgisayar hediye edilirken, ikinciye Notebook Bilgisayar, üçüncü ise tablet ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencileri tebrik ederek hediyelerin veren Vali Mahmut Demirtaş, gündem ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımız hayal güçlerini kullanarak çevreye karşı duygularını resimleyerek mısralara dökmüşler. Çevreyi korumak, gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin önemli görevlerinden olmalıdır. Unutulmamalı ki çevreye verilen her zarar hem bizleri hem de istikbalimizin teminatı olan sizleri etkilemektedir” şeklinde konuştu. (Mehmet EREN - İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir