• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Gaziantep`te hacı adaylarına yönelik seminer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde bu yıl kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik bilgilendirme seminerleri verildi.

Gaziantep İl Müftülüğü 2015 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek olan hacı adaylarına yönelik verilen seminerde Hac ibadetinin nasıl bir bilinçle yapılması gerektiği konusunda hacı adayları bilgilendirildi.

Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonunda hacı adaylarına yönelik gerçekleştirilen seminerde İl Müftüsü Ahmet Çelik, Hac ibadetinin nasıl bir bilinçle yapılması gerektiği konusunda hacı adaylarını bilgilendirerek bir konuşma yaptı.

Çelik, “Hac, Allah`a, peygamberlere, ahirete iman gibi esasları pekiştirmektedir. Hac, kulun Allah`a verdiği büyük bir sözdür. Rabbimizle yapılan bir ahitleşme ve misaktır.” dedi.

Eğitim seminerlerinin devam edeceğini kaydeden Çelik, “Arkadaşlarımız haccın teferruatı,  dikkat edeceğimiz konularla ilgili sizlere genel bilgiler vereceklerdir.” diyerek hacılara Allah`ın (cc) Hac ibadetini kabul etmesi temennisinde bulundu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir