• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İpek yolunda yol bakım çalışmalarına başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Viranşehir İpekyolu karayolunda Bakım onarım ve yenileme çalışmalarına hız verildi. Uzun zamandır programda olan ve ağır giden ipek yolundaki çalışmalar, ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş`in girişimleri sonucu hızlandırıldı.

Uluslararası kara yolundaki çalışmaların yanı sır,a şehir içi trafiğinde kullanılan yan yollardaki çalışma ve asfaltlama çalışmaları da sürüyor. İlçe Emniyet müdürlüğü kavşağında başlanan çalışmalar işgal sorunlarının çözülmesinin ardından Şenyurt kavşağında da başlanacak.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, “Kızıltepe-Viranşehir karayolunda bakım onarım çalışmaları gayretlerimizle hızlandı. Daha önce 5 üst geçit talebimizden şimdilik 2`sini yerine getirebilen kara yolları bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Yan yol çalışmaları da sürüyor. Şenyurt Kavşağında da önümüzdeki günlerde çalışma başlatılacak. Çalışmalar ve üst geçitler sayesinde yayalara araç çarpması şeklindeki kazalarda önemli derecede azalma oldu.” dedi (Mehmet Aslan-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir