• DOLAR 34.288
  • EURO 37.511
  • ALTIN 2917.089
  • ...
"Adana`nın dürüst yöneticilere ihtiyacı var”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın 7 Haziran Genel seçimlerinde desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, seçimlere bir hafta kalan çalışmalarını Yüreğir ilçesinde sürdürdü. Demir, beraberindeki heyetle ilçeye bağlı Anadolu, 19 Mayıs, Başak, Dedekorkut, Yunus Emre Levent ve Cumhuriyet Mahalleleri ile Çukurova Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlardan sıcak ilgi gören Demir, Adana`nın sorunlarının ancak dürüst siyaset yapan hizmet ehli siyasetçiler tarafından çözülebileceğini ifade etti. Adana`nın tarım ve sanayi kenti iken özellikle son 10 yıldır işsizlikle anıldığını kaydetti. Uzun yıllardır kente ciddi yatırım yapılmadığının altını çizen Demir, bunun Adana`nın yerel yönetim ve Meclis`te iyi temsil edilmemesinden kaynaklandığını söyledi.

HÜDA PAR`ın desteklediği bağımsız aday olarak seçilmesi durumunda Adana`nın sorunlarını meclise taşıyarak çözüm için etkin siyaset yürüteceği sözünü veren Demir, vatandaşları 31 Mayıs Pazar günü (bugün) 19 Mayıs Mahallesi`nde düzenleyecekleri açık hava toplantısına davet etti. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir