• DOLAR 34.275
  • EURO 37.648
  • ALTIN 2917.9
  • ...
HÜDA PAR`dan Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İstanbul kartal ilçe teşkilatı Gençlik Kolları, Maltepe Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Bülent İnce yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, HÜDA PAR Kartal İlçe Kadın kolları başkanı Hatice Atlı'ya, İstanbul`da seçime giriyor musunuz? sorusuna “Biz burda seçime girmiyoruz ama burda Allah rızası için ne gerekiyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz, her zamanki gibi seçim öncesi diğer partililerin insanların gözüne girmek için sadece seçim öncesi bir takım çalışmalar yapıyor. Bizim amacımız asla öyle değil, olmayacakta. Seçim öcesi sonrası farketmez biz bu ziyaretlerimizi  devamlı yapmak istiyoruz ” şeklinde cevap verdi.

Atlı sözlerine devam ederek “Herşeyden önce insan olduğumuz için ve İslami bir parti olduğumuz için , insanlarla dertleşmek, insanların sorunlarıyla bire bir ilgilenmektir gayemiz” dedi.

Dernek Başkanı Bülent İnce ise “Seçim biter, herkes ortadan kaybolur gider ve biz bu durumlardan çok rahatsızız.“ diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Yapılan ziyaret, İstabul Kartal ilçe Teşkilatı Gençlik Kolları Hakan Tekdal, Kadın Kolları Hatice Atlı ve beraberindeki üyelerle, Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Bülent İnce ile çekilen resimlerle son buldu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir