• DOLAR 32.18
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2430.749
  • ...
`Sizi mecliste görmek istiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Haziran Milletvekili Seçimleri için destek turlarına devam eden Yapıcıoğlu, Yenişehir ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde esnafı ziyaret eden HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu`na büyük ilgi gösteren Diyarbakırlılar, bağımsız adayı Mecliste görmek istediklerini söyledi.

Bazı vatandaşların sorunların not aldırtan Yapıcıoğlu, halkın sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

 “İş yok, esnaf kan ağlıyor”

Yapıcıoğlu`ndan Meclise gitmesi durumunda yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili çözüm üretmesini isteyen esnaflar,  “Esnaf diye bir şey kalmadı. Hele küçük esnaflar bitmek üzere. İş yok, esnaf kan ağlıyor.” dediler.  Yapıcıoğlu ise milletvekili seçilmesi halinde Diyarbakırlı esnafın sıkıntılarını Meclise taşıyacağını ve bunların çözümü için yetkilileri sıkıştıracaklarını söyledi.

Yolda karşılaştığı ve işsiz olduklarını söyleyen vatandaşlarla ilgilenen Yapıcıoğlu, işsizlik sorunun aşılması için çalışacaklarını söyledi.

Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı hasta bir vatandaşın durumunu soran Yapıcıoğlu,  ziyaret heyetinde bulunan bir doktorun hastayla ilgilenmesini istedi.

Cuma namazını Sümer Camisinde kılan Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Saat 08.00'den saat 18.00'e kadar ziyaretlerine devam eden Yapıcıoğlu, Şehitlik semtindeki seçim irtibat bürosunun açılışına katılmak için ayrıldı. (İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir