• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Belediye mağduru vatandaş açlık grevinin 5`inci gününde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DBP`li Batman belediyesinin kendisine karşı kurduğu hile sonucu mağdur edildiğini ve illegal yollarla mahkeme edilerek kendisinden yüklü miktarda para talep edildiğini iddia ederek açlık grevine başlayan Şakir Üney, kurduğu çadırda süresiz açlık grevinin 5`inci gününde açlık grevini sürdürüyor.

Girdiği açlık grevinin 5`inci gününde eylemini sürdüren Üney, şuana kadar hiçbir belediye yetkilisinin gelip sorununun çözümü adına bir girişimde bulunmadığını belirterek, duruma tepki gösterdi.

Açlık grevine başladığı günden bu yana sağlık kontrolü içinde görevlilerin henüz yanına gelmediğinden yakınan Üney, başına herhangi bir şeyin gelmesi durumunda bunun sorumlularının tüm yetkililer ve kendisine destek çıkmayanların olduğunu vurguladı.

Eyleminin daha etkin olması için halkın yoğun olduğu bir yerde eylemini sürdüreceğini dile getiren Üney, tek isteğinin sorununun çözülmesi olduğunu kaydetti.

Hatırlanacağı üzere belediyenin kendisine ev yapmak için imar izni verdiğini belirten Üney, belediyenin daha sonra yaptığı ev karşılığında evinin imar izni olmadığı gerekçesiyle kendisinden haksız bir şekilde defalarca yüksek meblağda para istediğini iddia etmişti.

Her seferinde belediye adına kendisine partiden geldiğini söyleyenlere para vermek zorunda kaldığını belirten Üney,  son olarak da  örgütün kendisinden 130 bin TL para istediğini belirtmiş ve buna tepki olarak da evinin önüne kurduğu çadırda açlık grevine başlamıştı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir