• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Diyarbakır`da ev, işyerleri ile caddeleri su bastı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün kısa bir sürede yağan yağmurdan dolayı alt yapının yetersizliği nedeniyle, Kayapınar ilçesi Huzurevleri mahallesinde Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) ‘ın desteklediği Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu`na ait  seçim bürosunu  su bastı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin  yıllardan beri devam eden alt yapı yetersizliğine bir çözüm üretmemesi nedeniyle, dün kısa bir süre etkili olan yağmur nedeniyle birçok mahallede ev ve iş yerleri  su altında kaldı. ve

Duruma tepki gösteren  A.T. adlı vatandaş,, İlke Haber Ajans`na (İLKHA)yaptığı açıklamada,  Diyarbakır Su Ve Kanalizasyon İdaresi ‘ni (DİSKİ) aradıklarını ancak telefonlara cevap vermediklerini ve alt yapının ise 10 yıldan beri  çöktüğünü belirtti.

Alt yapının yetersiz olduğunu belirten A.T., “ Hizmet için değil, para kazanmak için mi başa geliyorlar? Her yağmur yağdığında bu tür sorunlarla   karşılaşıyoruz. Yağan yağmurdan dolayı birçok iş yeri su altında kalıyor. Bir an önce yetkililerin buna bir çözüm bulması lazım.” dedi ( Emrah Deniz/Hamza Adıyaman-İLKHA )




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir