• DOLAR 34.215
  • EURO 37.549
  • ALTIN 2878.232
  • ...
Kılınç: Bölgede dengeyi kuracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, bölgede seçmenlerin AK Parti ve HDP arasına sıkıştırılmaya çalışıldığını belirterek Hür Adayların halkın yanında, halkın menfaatlerini gözeterek bölgede olması gereken dengeyi kuracaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında aralarında HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ve Midyat ilçe başkanı İsa Altunkaynak'ın da bulunduğu bir heyetle Avukat Mehmet Sait Çelebi'yi ziyaret eden Kılınç, burada önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Seçim sonrasında pişman olmamak için iyi düşünülerek sandığa gidilmesi gerektiğini ifade eden Kılınç, "Aksi takdirde seçimden sonra öngördüğümüz bazı sıkıntıları her kesim çekecektir. Şimdiden tedbirli davranıp oyumuzu ona göre kullanalım. Hep dile getirdiğimiz bir sözümüz var: Bölgede bir dengenin kurulması şarttır. Bu dengeyi
Hür adaylar olarak kurmak için hazırız, yeter ki Halkımız bize fırsat versin."dedi.

Ziyaretleri için memnuniyetlerini dile getiren Çelebi, "Bu konu da size katılıyoruz ve kimin ne yaptığının farkındayız. Midyat'ta kargaşanın çıkmaması ve seçimin sorunsuz bir şekilde geçmesi için gayret göstereceğiz."ifadelerini kullandı.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir