• DOLAR 34.273
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2880.886
  • ...
Batman Müzesi turizme açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Müze Müdürlüğü, 18-24 Mayıs Müzeler Haftasında kapılarını halka ücretsiz açacak. Pazartesi günü saat 10.00’da Kültür Merkezi Konferans Salonunda bir dizi etkinlikle Müzeler Günü start alacak. İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, Batmanlıları Müze’ye davet etti. 

18-24 Mayıs Müzeler haftasına Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bir dizi etkinlik için hazırlıklarını tamamladı.

Bir hafta boyunca mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak hizmet vereceklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, halkı müzeye davet etti.

Başaran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bu yıl 24’üncüsünü kutladığımız Müzeler Haftasında halkımızın katılımını bekliyoruz. Halkımızı etkinliğimize ve bir hafta boyunca Müze park ve bahçe teşhir alanlarını ücretsiz ziyaret edebileceklerdir. Açılışı yapılan Müze’nin ve Müze park projesinin ilimize gelecek yerli ve yabancı turistlerin Hasankeyf dışında da uğrak noktası olacaktır. Arkeoloji müzesi öğrencilerimizde tarih bilincinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Müzemize bağlı olarak yürütülen kazılarda çıkan eserleri halkımızın ve gelecek nesillerin görecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Müzemiz, ilimize artı bir değer katmış olacaktır.” dedi.  (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri