• DOLAR 32.377
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2395.383
  • ...
Mali müşavirlerden Mardin Valisi Koçak'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası M. Nurullah Budak başkanlığında Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret edip odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Budak, odanın Mardin ve Şırnak’ın il ve ilçelerini temsil ettiğinden, oda olarak yoğun bir dönem geçirdiklerini aktardı. Oda Başkanı M. Nurullah Budak, TÜRMOB tarafından yılda bir kez düzenlenen ve 2016 yılında düzenlenecek olan “Türkiye Muhasebe Forumu” ve “Türkiye Haksız Rekabet Kongresi”nin Mardin’de düzenlemesine oda olarak talip olduklarını ve Valiliğin desteğine ihtiyaç duyduklarından, bu konuda Vali Koçak’tan destek talebinde bulundu.

 Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Koçak,  böyle bir organizasyonda Valilik olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyerek, bu tür organizasyonların Mardin’in tanıtımında daha verimli olacağını açıkladı.  

Koçak, “Bu tür programlar iyi bir organizasyon ister. Biz Valilik olarak bu şehrin yararına ve tanıtımında katkı sağlayacak her türlü organizasyonlarda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çünkü bu tür etkinlikler,  aynı zamanda şehrin turistik tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, oda başkanı M. Nurullah Budak başarı dilekleriyle sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir