• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep'te komşuların kavgası kanlı bitti: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şehitkâmil ilçesi Hacıbaba Mahallesinde aralarında anlaşmazlık olduğu iddia edilen iki komşu arasında çıkan kavgada yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay gece geç saatlerde Hacıbaba Mahallesi Farabi Sokak'ta meydana geldi. Aynı sokakta oturan ve aralarında anlaşmazlık olduğu ileri sürülen Y.S ile V.S. sokakta karşılaşınca sözlü olarak tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesiyle V.S yanında bulundurduğu bıçak ile Y.S’yi göğsünden bıçakladı.

Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Y.S özel bir araçla Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, V.S’nin ise olay yerinden kaçtığı belirtildi. Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Y.S burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hastane önünde bekleyen Y.S’nin yakınları ölüm haberi ile birlikte sinir krizi geçirirken, hastanenin camlarını kırmaya başlayınca ihbar üzerine hastaneye çok sayıda polis sevk edildi.

Y.S’nin cenazesi otopsi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.    (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir