• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Toplumun helakine sebep olan hastalıklar yaygınlaştırılmaya çalışılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Üyesi Molla Beşir Şimşek, Allah'ın Kur'an-ı Kerim'de lanetlediği ve Lut Kavmi'nin helakine neden olan eşcinsellik hastalığının topluma verdiği zarar ile ilgili İlke Haber Ajansı`na açıklamalarda bulundu.

Şimşek, toplumun sonunu getiren lezbiyenler, gayler, biseksüeller, transseksüeller (LGBT) ve eşcinsellik hastalıklarının birileri tarafından halkın içine yaygınlaştırılmak istendiğine dikkat çekti. Şimşek, geçmişteki gibi bu fiilleri yapan toplumların yok olacağını belirterek Müslümanlara önemli uyarılarda bulundu.

“Birileri halkın yok olması için çalışıyor”

Birilerinin toplumda ahlaksızlığı adeta teşvik ettiğine işaret eden Şimşek, “Gün geçtikçe de bu artarak devam ediyor. Maalesef birileri de buna çanak tutuyor ve tabiri caizse bunu teşvik ediyor. Artık eşcinsellik ulu ortada teşvik eder hale gelmiştir. Bu toplumumuzu çok derin bir şekilde kasıp kavuruyor. Müslüman Kürt halkının olmazsa olmazlarından bir tanesi de, namuslu, iffetli ve haya sahibi olmasıdır. Dindarlıklarıyla beraber bunlar en büyük özellikleridir. Özellikle eşcinsellik hastalığı bu bölgenin mütedeyyin halkımızın arasında yaygınlaştırılmak isteniyor. Tarihe baktığımızda, eşcinsellik gibi ahlaksızlıklar ve iffetsizlikler toplumların ve kavimlerin helakine sebep olmuş hastalıklardır. Sanki birileri bu halkı tarihteki kavimler gibi özellikle Lut kavminin helakine sebep olan hastalığı bu halkın içerisinde yaygınlaştırarak bu halkı yok etmeye ve sonlarını getirmeye çalışıyor.” dedi.

“Allah`ın kınadığı hastalıklar şuan aramızda var”

Halkın yaygınlaştırılmak istenen ahlaksızlıkların çoğundan haberi dahi olmadığını dile getiren Şimşek, “Ayeti kerimede Allah'u Teâla Lut kavmine sesleniyor. Diyor ki, ‘Ey Lut kavmi; siz öyle bir kavimsiniz ki,  erkek erkeğe münasebetlere giriyorsunuz, yol kesip eşkıyalık yapıyorsunuz ve kendi toplantılarınızda haramı birbirinize teşvik ediyorsunuz.` Bu üç hastalık maalesef şuan toplumumuzda yerleştirilmek isteniyor. Hayasızlığa teşvik, şuan ki terörizm dediğimiz yol kesme ve oturulan yerlerde de bir araya gelerek kötülüğe teşvik ediliyor. Bu üç hastalık geçmiş tarihlerde Lut kavminin helakine sebep olmuş birer hastalıktır. Maalesef birilerinin eliyle de bu hastalıklar teşvik ediliyor. Müslümanlar olarak bizim acilen buna çözüm getirmemiz gerekir. Bu hakikatleri toplumumuza anlatmamız gerekir.” uyarısında bulundu.

“Kadın kadına, erkek erkeğe münasebetler özendirilerek bir nesil kirletilmektedir”

Eşcinsel hastalığının normalmiş gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Şimşek, “Homoseksüellik, lezbiyenlik, eşcinsellik ve bunlar gibi isimlerle maalesef bu tür hastalıklar toplumda normal bir halmiş gibi ve hatta özendirilerek bu nesil kirletilmeye çalışılıyor. Eşcinsellik bir hastalıktır. Bu toplumun normal bir hali değildir. Allah'u Teâlâ insanlarda şehvet yaratmıştır, fakat temiz bir neslin devamının sağlanabilmesi için şehveti yaratmıştır. Allah'u Teâlâ temiz bir neslin çoğalmasını emretmiştir. Ama maalesef bugün bu tamamen saf dışı bırakılmak istenmekte, nikâhsız bir hayat özendirilmekte, hatta bunun ötesine gidilerek, kadın kadına, erkek erkeğe münasebetler özendirilmektedir. Bu tür hastalıklara saplanmış insanlar özendirilmektedir. Bu insanlar, toplumun en özgür insanı, en cesur insanı ve en modern insanı olarak lanse edilerek toplumun diğer kısımlarına da bunlar örnek gösterilerek adeta bu kötü ahlak topluma hakim kılınmak istenmektedir.” ifadelerini kullandı.

“Ahlaksızlığın önüne geçilmezse, gençlerimiz büyük bir bataklığa sürüklenecek”

Bu ahlaksızlıkların, toplumun sonunu getiren en büyük sebeplerden olduğunun altını çizen Şimşek, devamında şunları söyledi: “Müslüman toplumu da, bir an önce bu ahlaksızlığı defetmezse, bu kötü ahlakların önüne geçmezse, bunun yerine temiz, iffetli, dindar, haya sahibi bir toplum oluşturulmaya çalışılmazsa çok yakın bir zaman içerisinde çocuklarımız ve gençlerimiz büyük bir bataklığa sürüklenecek. Birkaç yıl daha bu iş böyle devam ederse belki bu sefer önü alınamaz büyük bir hastalık ortaya çıkacaktır. O yüzden hepimizin bu halka özendirilmeye çalışılan ahlaksızlıkları topluma anlatmamız lazım. Bu tür girişim sahiplerinin bu toplumun dostu olmadığını ve bizi felakete götürdüğünü birbirimize anlatmamız lazım.”

“Kendi nefsine kul köle olmuş bir toplumdan hayır gelmez”

Allah`ın ahlaksızlıkların yayılmasını isteyenler için açık bir uyarıda bulunduğuna işaret eden Şimşek, şu tavsiyelerde bulundu: “Allah'u Teâlâ, imanlı bir toplumda fuhşiyatın, ahlaksızlığın ve edepsizliğin yayılmasını arzulayanlar için hem dünyada hem de ahirette acıklı bir azap vardır, diyor. O yüzden bu tür insanların güzel sözlerine aldanmamamız lazım, iffeti elden bırakmamamız lazım. Özellikle bir toplum yok edilmek isteniyorsa o toplum öncelikli olarak iffetsizleştiriliyor. İnsan değerli bir varlıktır. İffetsiz bir hale dönüştürüldüğü zaman bütün o değerlerinden vazgeçiyor. Dolayısıyla kendi nefsine kul köle olmuş bir toplumdan hayır gelmez. O toplumun dinamikleri yerle bir olmuş demektir. O yüzde tüm Müslümanların ve bu topluma değer veren herkesin bu girişimlere karşı durması, bu özentileri saf dışı bırakacak çalışmalarda bulunması, bu gençliğe, edebi, iffeti, hayayı özendirmesi lazım ki bu tür girişimlerin önüne geçelim.”

“Bu tür insanlara bir toplum tabi olursa o toplum yok olmuş demektir”

Şimşek, konuşmasının sonunda, “Maalesef bir seçim döneminden geçiyoruz. Birileri hakikaten bunun öyle bir aşamaya getirmiş ki, artık bu hastalığa sahip ve bu kadar kötü bataklığa düşmüş insanları milletvekili adayı gösterecek kadar ileri gitmişler ve bu şekilde bu toplumun öncüleri yapacak dereceye getirmişler. Bu tür insanlara hakikaten eğer bir toplum tabi olursa o toplum yok olmuş demektir. Bir an önce toplumumuzun sahip olduğu o ahlakı, edebi, iffeti bir kez daha gündemimize almamız lazım. Halkımızı, özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı ahlaklı bir şekilde yetiştirmemiz lazım ki, bu tahribatların önüne geçebilelim.” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere, her fırsatta LGBT`lilerin savunuculuğuna yapan HDP`nin İstanbul kadın milletvekili adayları LGBT Hakları Sözleşmesi`ne imza attı. Ayrıca HDP, LUT Kavmi'nin helakine sebep olan eşcinselliği özendirdiği yorumlarına neden olarak kendisi eşcinsel olan Barış Sulu`yu Eskişehir milletvekili adayı gösterdi.  (M. Fatih Akgül - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir