• DOLAR 32.408
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2397.364
  • ...
SON DAKİKA
Adana`da çok sayıda silah ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Seyhan ve Pozantı ilçelerinde M.Ö. isimli şahsa ait iki adreste polisin yaptığı baskında aralarında kalem tabancanın da bulunduğu çok sayıda silah ve silahlara ait yüzlerce merminin ele geçirildiği belirtildi.

Şahsın adreslerine yapılan eş zamanlı aramalarda silah ve mermilerle beraber fişek yapımında kullanılan malzemelerde ele geçirildi.

Adana Emniyetinin yaptığı açıklamada, “Adana`nın Merkez Seyhan İlçesi Yurt Mahallesinde ve Pozantı İlçesi Dağdibi Şahintepesi Mahallelerinde ikamet eden M.Ö. isimli şahsın iki adresinde yapılan aramalarda 1 adet kalem tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet 6.35 mm çaplı fişek, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet uzun namlulu tüfek (yivli ve setli) , 2 adet kurusıkı tabanca ve şarjörü, 391 adet menşei belli olmayan tabanca fişeği, 50 adet kurusıkı tabanca fişeği, 501 adet av tüfeği fişeği, 3 adet tüfek üzerine monte edilen dürbün, 2 adet av bıçağı, 1 adet telsiz telefon, 200 adet av fişeği kapsülü, 227 fişek tıpası, 3 kutu fişek dolumun da kullanılan barut ile 6 adet fişek dolumun da kullanılan mengene ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir