• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Dünyanın en uzun adımı Kösen Çev-Gön'ü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın en uzun adamı unvanını elinde bulunduran Mardinli Sultan Kösen, Menajeri Mehmet Veysi Bora ile birlikte Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı  Menduh Çakar’ı ziyaret etti. Ziyarette Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ve basın mensupları da hazır bulundu.

ÇEV-GÖN Başkanı Çakar’ı  ziyaret eden Kösen ziyaretiyle ilgili olarak şu açıklamada bulundu. “ Çevre gönüllüsü biri olarak Kızıltepe’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği’nin çalışma ve etkinliklerini yakından takip edip, özellikle dernek başkanı Menduh Bey’e emeklerinden dolayı minnettarlığı bir borç biliyorum. Çevreyi seven ve önemseyen biriyim. Özellikle etrafımıza baktığımızda kuru, insanı hayattan soğutan alanları gördükçe içim yanmakta, verimli topraklarımızın gün geçtikçe betonarme bir yapıya dönüşmesi tüm çevre dostları gibi beni de üzmektedir. Bu konuda duyarlı olan derneğimize herkesin destek vermesi gerekmektedir.

Ben de bunu bir borç bildiğim için derneği ve Başkanımız Menduh Bey’i ziyarete geldim. Ben şu ana kadar hiçbir sendika, dernek ya da kuruluşun reklamını yapmadım. Fakat Kızıltepe Çevre Gönüllüleri’nin nazarımda büyük bir değeri olduğu için bugün onlara destek vermeye geldim. Umarım bu ziyaretim ilçeye, bölgeye ve hatta dünyaya önemli mesaj olur. Sağlıklı ve temiz bir çevre için yaşasın çevreye gönül veren insanlar.” dedi.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter de ziyareti esnasında şunları söyledi: “Federasyonumuzun bünyesinde bulunan ve hala aktif olarak çalışma ve faaliyetlerini sürdüren Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği’ne ve saygı değer Başkanımıza çabalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar da yaptığı konuşmada “Sayın Sultan Kösen ve Menajeri Memet Veysi Boran’a gösterdikleri duyarlılık ve zahmet edip  bugün bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Böyle önemli ve değerli insanların derneğimizi ziyaret edip desteklerini esirgememeleri bizim için çok önemli ve anlamlıdır. İnşallah bundan sonra da çalışma ve faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Ayrıca bu ziyarette bizi yalnız bırakmayıp onurlandıran değerli Başkanımız M. Şerif Öter ve ilçemizin yerel ve ulusal basınına teşekkür ediyorum.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir